۵-۱نتیجه گیری …………………………………………………………………………………………………………………………………..۷۹
۵-۲پیشنهادها ……………………………………………………………………………………………………………………………………… ۸۲
منابع پایان نامه ……………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۸۳
ث
فهرست جدولها
جدول ۳-۱ پارامترهایهواشناسی محلآزمایش (سال ۹۳- ۹۲) ……………………………………………………………….۳۴
جدول۳‑۲ خصوصیاتفیزیکی وشیمیایی خاکمزرعهآزمایشی درزمانشروعآزمایش (۹۳-۹۲)……….. ۳۵
جدول۴‑۱ تجزیهواریانساثر سالسیلیکاسید و شوری و اثر متقابل آنها بر صفات مورد مطالعه در آزمایشگاه …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۴۶
جدول۴-۲ برشدهی سطوح مختلف سالسیلیک اسید در هر سطح شوری …………………………………………………۴۶
جدول۴‑۳ تجزیه واریانس اثر سالسیلیک اسید، شوری و اثر متقابل آنها بر صفات مورد مطالعه در آزمایش گلدانی ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………۵۸
جدول۴‑۴ تجزیهواریانساثر سالسیلیک اسید، شوری و اثر متقابل آنها برسایر صفات مورد مطالعه در آزمایش گلدانی …………………………………………………………………………………………………………………………………………..۵۹
جدول۴‑۵ برشدهی سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر صفات مورد مطالعه در آزمایش گلدانی ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۵۹
جدول۴‑۶ برشدهی سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر سایر صفات مورد مطالعه در آزمایش گلدانی ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۵۹
پ
فهرست شکل ها
شکل ۳-۱ اندازه گیری طول ریشهچه و ساقهچه ……………………………………………………………………………………….۳۳
ج
شکل ۳-۲مراحل اندازهگیری کلروفیل……………………………………………………………………………………………………..۳۹
شکل ۳-۳اندازهگیری سطح برگ……………………………………………………………………………………………………………..۴۰
شکل ۴-۱ تجزیه رگرسیون اثر سطوح شوری بر درصد جوانهزنی ………………………………………………………………..۴۸
شکل ۴-۲تجزیه رگرسیون اثر سطوح سالسیلیک اسید بر درصد جوانهزنی ………………………………………………..۴۸
شکل ۴-۳برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر سرعت جوانهزنی…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۰
شکل ۴-۴برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر متوسط زمان جوانهزنی………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۵۱
شکل ۴-۵ تجزیه رگرسیون اثر سطوح شوری بر طول ریشهچه ……………………………………………………………………۵۲
شکل ۴-۶تجزیه رگرسیون اثر سطوح سالسیلیک اسید بر طول ریشهچه……………………………………………………۵۴
شکل ۴-۷برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر میانگین طول ساقهچه …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۵۴
شکل ۴-۸تجزیه رگرسیون اثر سطوح سالسیلیک اسید بر طول ریشهچه ……………………………………………………۵۶
شکل ۴-۹برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر میانگین ارتفاع …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….۶۱
شکل ۴-۱۰برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر سطح برگ بوته …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..۶۲
شکل ۴-۱۱ تجزیه رگرسیون اثر سطوح شوری بر میانگین وزن تر ………………………………………………………………۶۳
شکل ۴-۱۲ تجزیه رگرسیون اثر سطوح شوری بر میانگین وزن خشک ………………………………………………………۶۴
شکل ۴-۱۳ تجزیه رگرسیون اثر سطوح شوری بر عدد اسپد ۱ ……………………………………………………………………۶۵
شکل ۴-۱۴ تجزیه رگرسیون اثر سطوح سالسیلیک اسید بر عدد اسپد ۱ ……………………………………………………۶۵
شکل ۴-۱۵برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر عدد اسپد ۲ …………………. ۶۷
شکل ۴-۱۶برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری برمیزان کلروفیل ……………… ۶۷
شکل ۴-۱۷برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر میزان کارتنوئید ……………. ۶۸
ح
شکل ۴-۱۸برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری برمیزان تجمع یون سدیم …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۰
شکل ۴-۱۹برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری برمیزان تجمع یون پتاسیم …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۱
شکل ۴-۲۰برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری برمیزان تجمع پرولین ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷۲
شکل ۴-۲۱برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری برمحتوای نسبی آب ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۷۴
شکل ۴-۲۲برشدهی اثر متقابل سطوح سالسیلیک اسید در هر سطح شوری بر نشت الکترولیت ……………. ۷۵
فصل اول
مقدمه
فصل اول
مقدمه
۱-۱ بیان مسئله و ضرورت اجرای تحقیق
۱-۱-۱ شبدر برسیم
شبدر برسیم یاشبدر مصری[۱] گیاهیاست یکساله، بهاره، مقاوم در برابر شرایطنامساعدو از خانواده بقولات میباشد. شبدر برسیم یکی از گیاهان خانواده لگومینوز است که پتانسیل نسبتا خوبی برای تثبیت نیتروژن اتمسفر و بنابراین افزایش ذخیره نیتروژن خاک دارد. علاوه بر این، از لحاظ غذای دام، کود سبز و پوشش گیاهی نیز بسیار حائز اهمیت است. کیفیت علوفه شبدر برسیم اغلب مشابه یونجه است ولیدر بعضی شرایط میزان عناصر قابل هضم آن بیشتر و میزانپروتئین خام آن کمتر از یونجه گزارش شده است. شبدر برسیم یک گیاه علوفهای استکه در مناطق گرم سواحل جنوب و حتی در مناطق معتدل نیز رشد خوبیدارد و بر خلاف سایر شبدرها در مقابل سرما حساس است. این گیاه نسبت به شوری در گروه گیاهان نسبتا حساس به شوری قرار میگیرد و از این رو بهبود رشد و نمو آن در خاکهای شور مورد توجه قرار گرفته است(رووه و فیربرادر، ۲۰۰۳[۲] وانکوویچ و پات[۳]، ۲۰۰۰).
۳
دانلود فایل ها در مورد بررسی تاثیر پیش تیمار سالسیک اسید بر جوانه زنی، عملکرد و ...