استخدام با دقت
۸۴۱/۰
توسعه مدیریت
۸۵۱/۰
عملکرد سازمانی
۹۰۴/۰
مشاهده می شود که مقدار ضریب آلفای کرونباخ برای تمامی متغیر ها بالای ۷/۰ می باشد که نشان می دهد متغیرها از پایایی مناسبی برخوردار هستند.
۳-۶) روش تجزیه وتحلیل داده ها
روش مورد استفاده جهت تجزیه وتحلیل داده ها در این تحقیق استفاده از شیوه های کمی می باشد.استفاده از روش های آماری به دو شکل توصیفی واستنباطی انجام می گیرد .به یک مجموعه از مفاهیم وروشهای بکار گرفته شده جهت سازمان دادن، خلاصه کردن، تهیه جدول، رسم نمودار وتوصیف داده های جمع آوری شده آمار توصیفی گفته می شود. (خاکی، ۱۳۸۷) آمار توصیفی برای تبیین وضعیت پدیده یا مساله یا موضوع مورد مطالعه مورد استفاده قرار می گیرد یا درواقع ویژگی های مورد مطالعه به زبان آمار تصویر سازی وتوصیف میگردد (حافظ نیا، ۱۳۸۳). در این تحقیق در مرحله اول تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده ازتکنیک های آمارتوصیفی به بیان خواص نمونه مورد مطالعه پرداخته می شود. گام بعدی جهت تجزیه وتحلیل داده ها استفاده ازتکنیک های آمار استنباطی می باشد.در تحلیل های آمار استنباطی همواره نظر بر این است که نتایج حاصل از مطالعه گروه کوچکی به نام نمونه چگونه به گروه بزرگتری به نام جامعه تعمیم داده شود.(حافظ نیا، ۱۳۸۳) آنچه در این تحقیق استفاده شده است استفاده از روش های پارامتری می باشد. آماره مورد استفاده درآزمون فرضیات این تحقیق استفاده ازمحاسبه ضریب همبستگی پیرسون می باشد. فرض صفردر این آزمون بیان می کند که همبستگی وجود ندارد.
فصل چهارم
تجزیه وتحلیل داده ها
۴-۱) مقدمه
این فصل جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده طراحی گردیده است. در فرایند اجرایی، نخست پرسشنامه هایی که توسط پاسخ دهندگان تکمیل گردیده است را جمع آوری کرده و داده های خام مورد نیاز جهت توصیف و آزمون فرضیه ها به کمک رایانه و نرم افزار استخراج می گردند و سپس این داده ها از طریق نرم افزار SPSS 19 تجزیه و تحلیل شده و در دو مرحله به اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق، تبدیل میگردند. در مرحله اول که تجزیه و تحلیل توصیفی می باشد، داده های جمع آوری شده به صورت جدول آمار توصیفی و نمودار هیستوگرام ارائه می شود و در مرحله دوم که تجزیه و تحلیل استنباطی می باشد، با بهره گرفتن از آزمون ضریب همبستگی پیرسون مورد بررسی قرار می گیرند. در نهایت می توان در مورد پذیرش یا عدم پذیرش هر کدام از فرضیه های آماری تحقیق اظهار نظر نمود.
۴-۲) توصیف متغیرهای تحقیق
در این بخش به توصیف متغیرهای تحقیق پرداخته می شود:
توصیف متغیر تعامل و ارتباط موثر با کارکنان
جدول۴-۱) توصیف متغیر تعامل و ارتباط موثر با کارکنان
تعداد
کمترین
بیشترین
میانگین
انحراف معیار
وایانس
تعامل و ارتباط موثر با کارکنان
۱۱۶
۱
۵
۱۳۹۴/۳
۸۰۲۷۶/۰
۶۴۴/۰
نمودار۴-۱) هیستوگرام متغیر تعامل و ارتباط موثر با کارکنان
با توجه به جدول و نمودار ۴-۱ مشاهده می شود که متغیر تعامل و ارتباط موثر با کارکنان دارای کمترین مقدار ۱، بیشترین ۵، میانگین ۱۳۹۴/۳، انحراف معیار ۸۰۲۷۶/۰ و واریانس ۶۴۴/۰ می باشد.
توصیف متغیر کارمند یابی و استخدام
جدول۴-۲) توصیف متغیر کارمندیابی و استخدام