K, Temperature
T
دما بر حسب کلوین(K)
فصل اول: مقدمه و تئوری تحقیق
مقدمه
در چند سال اخیر، توسعهی پایدار و توجه به نسلاینده، باعث شدهاست تا محققان بر روی روشهایی کار کنند که به کمک آنها تخریبهای زیست محیطی را کاهش داده و گسترش آلودگیها کمتر شود، اما هرچه صنایع گستردهتر و بزرگتر میشوند، آلودگیهای ناشی از فعالیت آنها محیطزیست را بیشتر تهدید میکند.
رنگها یک دسته مهم از آلایندهها میباشند که میتواند توسط چشم انسان تشخیص دادهشوند. هرچند که ادر منابع آب با ارزش باید اجتناب شود، بااین حال، برای حلاین مشکل فن آوریهای مختلف و فرآیندهای مختلفی به کار برده میشوند. بااین حال در میان روشهای مختلفی که برای حذف رنگ وجود دارد، جذب سطحی جایگاه برجسته ای به خود گرفتهاست. تقاضا برای روشهای کارآمد و کم هزینه برای جذب در حال رشد است و اهمیت جاذبهای ارزان قیمت[۲] برای جایگزینی با جاذبهای گران را افزایش دادهاست[۱].
بررسیهای جامع بر ادبیات کارهای گذشته نشان میدهد که جاذبهای ارزان قیمت علاوه براینکه در دسترس باید باشند، بایستی ظرفیت جذب بالایی را نیز از خود نشاندهند. در کارهای گذشته بر شرایط بهینهی جذب و نوع مادهی جذب شده و شرایط محیطهای مناسب برای جذب و قابلیت تبدیل شدن جاذب مورد نظر به کربن فعال، مورد بحث و بررسی قرار گرفتهاست[۱].
انتشار آلودگیهای رنگی به داخل آبهای سطحی و زیر زمینی نیز مشکلات عمده ای بوجود آوردهاست. صنایع نساجی، مسئول رهاسازی رنگهای گوناگون به داخل منابع طبیعی آبها هستند، دلیل آن را میتوان در نبود بازدهی
کافی در تکنیکهای رنگ رزی دانست. بیش از ۱۵% رنگها ممکن است موقع استفاده از رنگهای واکنشی مستقیما وارد آب شوند[۲].
در عملیات جذب سطحی انتقال یک جزء از فاز گاز یا مایع به سطح جامد صورت میگیرد. از کاربردهایاین فرایند میتوان به رنگبری شربت قند و تصفیه روغنهای صنعتی یا خوراکی و حذف مواد آلاینده از هوا یا مخلوط گازهای دیگر اشاره کرد. شکل ۱-۱٫ نمودار خوشه ای تقسیم بندی کلی مواد آلاینده را نشان میدهد.
روغن
پسابهای خام
مواد نفتی
۹۹٫۹%