واریانس بین گروهی
1.264
4
.316
1.237
.296
واریانس درون گروهی
53.936
211
.256
برابری
کل
55.201
215
با مراجعه به جداول فوق، سطح معناداری (ستون Sig.) آزمون فیشر F برابر با 0.296 بزرگتر از آلفاي تصميم گيري 05/0 است، پس ميتوان نتيجه گرفت که به زعم پاسخ دهندگان، با احتمال 95 درصد، فرض برابری میانگین تعهد کارکنان در طبقات سنوات خدمتی مختلف تائید شده و این به منزله عدم تفاوت بین میانگین تعهد طبقات مختلف سنوات خدمتی می باشد.
فصل پنجم:
نتیجه گیری و پیشنهادها
5-1)مقدمه
در این فصل،یافته های حاصل از تحلیل داده ها مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. در ابتدا مروری کلی بر مطالعه حاضر صورت خواهد گرفت، سپس به بحث پیرامون فرضیات تحقیق پرداخته خواهد شد. در گام بعدی نتایج کلی ارائه شده و پیشنهادات برگرفته از یافته های تحقیق و موضوعات پیشنهادی جهت تحقیقات بیشتر مطرح می شود.
5-2( مرور کلی
این پژوهش به دنبال آن بود تا با بررسی رابطه بین اعتماد وتعهد سازمانی در بین کارکنان دانشگاه کاشان، به تحلیل و بررسی رابطه عوامل اعتماد و تعهد سازمانی بپردازد و در نهایت سطح معنادار بودن و مطلوب بودن این عوامل را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. به منظور نیل به این هدف، در فصل اول، اهمیت و ضرورت مساله و فرضیه های پژوهش مطرح گردید. در فصل دوم، ادبیات موضوع، مهمترین نظریه های مطرح شده و پیشینه مرتبط با پژوهش در این زمینه ارائه گردید که در نهایت به مدل مفهومی پژوهش منجر گردید. در فصل سوم به نحوه اجرای پژوهش، جامعه آماری، روش و ابزار گردآوری داده ها پرداخته شد. در فصل چهارم، فرضیه های پژوهش براساس روابط فرض شده در مدل، مورد آزمون قرار گرفتند . در این بخش نیز تلاش می شود ابتدا به طور مختصر، نتایج حاصل از عوامل جمعیت شناختی آورده شود و سپس نتایج حاصل از آزمون فرضیه ها ارائه گردد و با ادبیات موجود در این زمینه، مورد بحث قرار گیرد.
5-3) نتایج فرضیات تحقیق
در این بخش به نتایج فرضیات تحقیق به تفکیک فرضیات اصلی اشاره می شود.
5-3-1) نتایج فرضیات اصلی و فرعی اول تحقیق
نتایج کلی فرضیات اصلی و فرعی اول تحقیق در جدول زیر آمده است. میانگین توصیفی اعتماد و ابعاد آن نشان می دهد که وضعیت آن حول و حوش متوسط و حتی کمتر از آن است. برای نتیجه گیری دقیق تر، از آزمونهای استنباطی استفاده شد تا برابری میانگین متغیرها با حد متوسط (عدد 3) مورد آزمون قرار گیرد. ستون چهارم نشان می دهد که برآورد میانگین جامعه برابر یا کمتر و یا بیشتر از متوسط هست یا خیر. در صورتی که میانگین بالاتر از حد متوسط می بود، فرضیات تائید می شد. نتایج حاکی از آن است که تمامی فرضیات اصلی و فرعی اول تحقیق به غیر از بعد ثبات، رد شده اند. به دیگر سخن میزان اعتماد سازمانی و ابعاد انصاف، گشودگی، شایستگی، و توجه در بین کارکنان دانشگاه کاشان در سطح مطلوب قرار ندارد. فقط این بعد ثبات است که در سطح مطلوب قرار دارد.
(جدول5-1) وضعیت تائید یا رد شدن فرضیات اصلی و فرعی اول تحقیق
ردیف
عنوان فرضیه
میانگین توصیفی نمونه
برآورد میانگین جامعه نسبت به حد متوسط
(عدد 3)
فرضیه پژوهشی